Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2013 18:53 - Свръхсетивната медицинска сестра Йорданка Николова: Ноевият ковчег е в Рупите, легендарният дупничанин д-р Георги Китов е прероденият тракийски цар Севт Трети,
Автор: tanelia Категория: Други   
Прочетен: 8004 Коментари: 14 Гласове:
28

Последна промяна: 16.10.2013 18:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Българите са избраната раса, след катаклизми до края на 2014 г. половината Америка под вода, Гърция ще потъне, Средиземно море стига до Родопите 

image Йорданка Николова е избрана за един от седемте член-кореспонденти на Международната академия за информация в Москва. Българската национална асоциация “Феномени” й връчи златната статуетка и диплом за особено големи заслуги в резултат на нейните свръхсензорни способности.
Йорданка е една от малцината в света, която има дарбата ЧЕНЕЛИНГ (проявила се при нея от 2000 г.): Това ще рече, че 40-годишната медицинска сестра от Стара Загора е “включена” в постоянния информационен поток на всемирното знание от известната на учените Ноосфера или Енергоинформационна сфера, която древните народи са наричали Акаша.  Българин (булгар) не е народност, а степен на посвещение, която дава способността посветеният да се самовъзражда от собствената си пепел – ФЕНИКС, твърди Николова.

image- Йорданке, как успя да запишеш азбуката на траките?
- Уникалното е, че тракийската азбука ми се даде не един, а цели три пъти. Първо, след като разбрах, че азбуката на траките не е известна на никой историк, помолих тя да ми се даде свише. Получих я, записах я и я изпратих на един изключителен специалист – траколог.

- Почакай, как ти “отговори” Бог?
- Така, както го и питам – със зададен въпрос върху белия лист и под него следва с автоматично писане на ясен български език отговорът му. Всяко едно човешко дело се записва в Акаша ( Книгата на живота, Всемирната информационна база) и човек оттам може да черпи неограничена информация, стига да бъде подходящ съсъд, канал. Аз имам неограничен достъп до такава информация по всяко време на денонощието и при всякакви обстоятелства, независимо от обкръжаващата ме обстановка. Мога за абсолютно всичко да питам – от всяка сфера на живота, в това число и личната. Достъпът ми е неограничен.

image- На Розовата долина край Казанлък й казват още Долината на царете заради множеството тракийски могили с гробници, в които са били погребвани тракийските царе. Археологът с дупнишки корен Георги Китов (1943-2008) направи там истински фурор с откритията си – имаш ли коментар?
- Когато бях на разкопките на Голямата Косматка край Казанлък, видях, че третата ниша е изградена само от един каменен блок. Една цяла стая със стени – гладки като да са изрязани с лазерен лъч. Попитах Висшия разум как това е ставало и ми се даде следното: Траките са използвали слънчевата и мисловната си енергия като компютър, с помощта на който са построили тази стая. Каменният блок е стигал до място, където е бил “обработван” от едно друго съоръжение, което е представлявало тръба, от която излиза слънчев лъч, който реже като масло камъка.
Тръбата е била изработена от следната сплав – желязо, никел, злато и сребро в определено съотношение. А вътре пък в тази тръба, на определени разстояния и под определен ъгъл, са били подредени в следния ред скъпоценните камъни – рубин, диамант, рубин. И слънчевият лъч влязъл от единия край на тръбата – излиза от другия край като перфектен режещ инструмент, много по-силен от днешния лазерен лъч. Изобщо цялото строителство на тези гробници, както и на пирамидите в Египет е ставало по този начин.
image- Излиза, че древните цивилизации са били далеч по-силно развити от нас днес и сякаш ходът на историята върви назад, а не напред?
- Каза ми се, че ние – човечеството, нямаме земен произход. Тоест наследници сме на няколко цивилизации – една от които идва от съзвездието Плеядите. В това време около Слънцето е кръжала и т.нар. десета планета, която е носила името Фаетон. Тя е била населена. Но в стремежа си да черпят огромно количество енергия фаетонците правят това там, откъдето не трябва – и в даден миг сами взривяват планетата си. Но преди това оттам тръгва флотилия и идва на Земята. Присъствието им тук, на Земята, става по договорка с хората от Плеядите, които са вече тук. И кръстоската между тези две космически цивилизации ражда нашите Адам и Ева.
В Рила и Родопите също е имало много лаборатории на древните (на хората от Плеядите). Даде ми се, че траките пък са преки наследници на атлантите, тъй като Ной е бил атлант. И ми се каза, че ноевият ковчег трябва да се търси около Рупите и че не е “заседнал на планината Арарат”, както много билейски изследователи допускат.
image- Какво ще се случи на нашата цивилизация?
- Земята предстои да премине в друга – духовна област. Това ще стане след едни много бурни катаклизми. Те като време започват от 2006-2007 г. – тогава ще паднат всички маски. Всеки човек ще застане с истинската си душа пред околните. Душата буквално ще “бъде видима” за всички и никой няма да може да скрие вътрешната си грозота. Ще се отворят духовните очи на хората. “Ще видите и ще чуете звуци и сигнали, които не сте чували. А тежките грехове ще теглят надолу, тъй като и оста на Земята ще бъде променена на обратната й страна. Това ще стане и във физически, и в духовен план, но първо ще започнат физическите промени у хората.” Казва ми се още: ”Трябва да се олекотите” – не в телесно, а в духовно отношение, макар че в този процес на предстоящи катаклизми, успоредно с изместването на земната ос хората ще претърпят и мигновени анатомични промени.
Тези, които се променят (и физически), ще издържат с много малко храна. Ще станат вегетарианци. Вътрешните им органи ще претърпят големи промени. Ще станат в много по-голяма степен едни духовни същества. А след 2009 г. децата ще започнат да се раждат с умственото развитие на 5-годишно дете.

image- Как да се разбира това?
- Цялата Вселена сега е отправила поглед към Земята предвид предстоящата трансформация на физическото и на енергийното ниво на човеците. И тук, в България, ще бъде Първата порта към преминаването в това ново измерение.
И за да се отвори тази наша порта, ще трябва да се наредят седемте “ключа” един до друг на тракийските царе жреци. Един от тези “своеобразни енергийни ключове” е откритата от археолога Китов златна маска при разкопките на Светицата.
Но най-интересното е, каза ми се дословно: ”Никой не открива това, което не е заровил!” И в подкрепа ми се изясни, че археологът д-р Китов е прероденият тракийски цар жрец Севт Трети и именно поради тази причина точно той открива съкровищата, които е заровил. Но на мен ми се каза и още, че той тепърва предстои да открие гробницата на Севт Трети, тъй като тази, която откри и смята, че е на Севт Трети, не е на този владетел. А човекът пък, по чийто образ е направена уникалната златна маска, в минало прераждане е бил сегашният шеф на казанлъшкия исторически музей Косьо Зарев, който тогава е бил цар Терез. Сега се връщат душите на тези царе в сегашния си земен образ именно заради предстоящата трансформация, която ще настъпи с големите катаклизми на Земята в периода на 2013-2014 г. За тракийските царе единственият им шанс е да влязат в другото измерение на вечния живот, за да се преустановят преражданията им. Всеки от нас е стигнал дотук именно за това преминаване. Тъй като с изместването на земната ос актът на прераждане на душите приключва веднъж завинаги, който успее да мине през Портите – печели вечността на живота. И не е случайно, че тук, в България, прииждат и все повече ще идват чужденци да изкупуват земите ни. Каналите на тази информация са стигнали и до тях и затова бързат. А и на Америка съвсем не й остава много живот.

image- Как, чака я терористичен акт, ядрен удар, война или катаклизъм?
- Катаклизъм! Всичко ще стане бързо и сигурно, както се размества тесте карти от опитен картоиграч! Процесът ще протече за 250 дни и 249 денонощия, пак казвам – това става през 2013-2014 г. Тогава Европа ще се отдели от Азия. Северна и една втора от Южна Америка (северната й част) ще потънат. Африка ще се обедини с Азия. Европа ще остане самостоятелен континент. Гърция ще потъне. България отново ще остане на три морета. Средиземно море ще дойде до Южните Родопи, а Турция ще се откъсне и ще отиде на юг. Българите няма да бъдат избити и заличени; защото сте народ, идващ от древността, за да поведете хората към бъдещето. Тук ще се зароди най-напред шестата раса”, това дословно ми го написа Висшият разум – Господ.

http://viaranews.com2013/08/18/свръхсетивната-медицинска-сестра-йо/



Гласувай:
29



1. fascindoo - Ах tanel4е, как бих искал...
16.10.2013 20:54
Тanel4е, как бих искал в предстоящия ноев ковчег да сме двамката в каютата, а на палубата Йорданка, но Христова да ни пее испански канцонети...
Ах!
цитирай
2. tanelia - :)
16.10.2013 21:23
Ех fascindoo, твоето желание :) вероятно вече е записано в Акаша. Единственото, което ме притеснява обаче е , дали правилно е разбрано и вписано там името на пеещата на палубата ( дали пък има палуба?). И ако погрешка са записали Варджийска /, че хич не ми е сред любимките /, просто язък за заетото място във Всемирната информационна база :)))
цитирай
3. hristo27 - Благодаря за изнесената информ...
17.10.2013 10:04
Благодаря за изнесената информация! Дано пророкуваните катаклизми подминат България.
цитирай
4. anin - Имам познати от Ст. Загора и
17.10.2013 16:22
Разбрах скоро, че Йорданка е починала.
Не съм й чела книгите, лично мнение не мога да дам, но
съм чела коментари, че няма сбъднати нейни предсказания...
цитирай
5. tanelia - 3. hristo27 - Благодаря за изнесената информ... Никога нищо не се знае!
17.10.2013 16:49
[quote=hristo27]Благодаря за изнесената информация! Дано пророкуваните катаклизми подминат България.[/quote
Поздрави
цитирай
6. tanelia - Не познавам г-жа Николова
17.10.2013 16:55
anin написа:
Разбрах скоро, че Йорданка е починала.
Не съм й чела книгите, лично мнение не мога да дам, но
съм чела коментари, че няма сбъднати нейни предсказания...

Дори не знаех за нея докато не попаднах на тази публикация. И разбира се всеки има право да вярва или не на направените предсказания. А дали могат да се приемат за достоверни това само времето би показало.
Поздрави
цитирай
7. diadokolio - Благодаря Ви!
17.10.2013 17:50
Добър да е денят Ви, Уважаема Танелия Танева!
Благодаря Ви, за впечатляващия материал!
Нямам поглед в бъдещето, но съм отворен за различното.
Много са чужденците при нас и продължават да идват.
Мои ученици работят в китайския завод, който е на километър от прозореца ми.
Често ми споделят, че обикалящите и разглеждащите са впечатлени от нашата различност.
Има раздвижване на хора и техника, което е, може би, предстоящо разширение или ново строителство.
Да, през последните 10 години се разкриват много истини от недрата на земята ни.
Мисля си, че не е случайно.
Дали ще има катаклизми и промени?
Напълно е естествено, защото познаваме сезоните, защото слънчевата ни система се движи и е нормално.
Приятна вечер!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
8. tanelia - Добра вечер г-н Николай Колев,
17.10.2013 19:01
diadokolio написа:
Добър да е денят Ви, Уважаема Танелия Танева!
Благодаря Ви, за впечатляващия материал!
Нямам поглед в бъдещето, но съм отворен за различното.
Много са чужденците при нас и продължават да идват.
Мои ученици работят в китайския завод, който е на километър от прозореца ми.
Често ми споделят, че обикалящите и разглеждащите са впечатлени от нашата различност.
Има раздвижване на хора и техника, което е, може би, предстоящо разширение или ново строителство.
Да, през последните 10 години се разкриват много истини от недрата на земята ни.
Мисля си, че не е случайно.
Дали ще има катаклизми и промени?
Напълно е естествено, защото познаваме сезоните, защото слънчевата ни система се движи и е нормално.
Приятна вечер!
С Уважение, дядо Кольо.


Сърдечно Ви благодаря за откровения коментар!
Поздрави
цитирай
9. bezistena - Прекрасна ТАНЕЛИЯ ТАНЕВА(Дуло ...
19.10.2013 02:52
Прекрасна ТАНЕЛИЯ ТАНЕВА(Дуло Диана Богиня=Богиня Диана Дуло),благодарим за добрата езотерична подложка,за която ще направим важни разяснения.
Неотменим закон и безкомпромисен прицип на всички древни и съвременни херметически общества и посветени,е сакралната йм информация де се съхранява и предава през времето и цензурата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В ЗАШИФРОВАНА ФОРМА!Посветените пророци от ранга на Нострадамус,Дънов,Блаватска,Рьорих и Ванга-всички до един Българи от Свещената Исусово-Мариина династична фамилия,притежават висшата дарба на Святият Дух-да разшифроват и тълкуват получаваните от Боговете зашифровани пророчески послания,ретранслирани чрез тях към хората.Мнозинството от по-ниско разрядните екстрасенсни пси-феноменни и пророци не притежават дарбата да разшифроват и тълкуват достигащите до тях пророчески послания,които са задължително закодирани,и поради това правят грешни техни тълкувания,приемайки значението на явният йм кодиран текст за истинският смисъл на пророчеството.Най-големите природни и географски обекти-планини,морета ,океани,континенти,както и процеси и явления-потопи,земетресения,суша,замръзвания,тайфуни и торнада,метеори и комети и т.н.носят наименования и имена,съставени от първоразрядни кодирани комбинации от имената и характеристиките на Българските Богове Исус и Мария Магдалена в тяхното шифровъчно конспиративно разнообразие,и затова когато тия обекти и процеси се вложат в пророчествата за да се закодира чрез тях информация за Исус и Мария,най-често в прав текст те звучат страховито и апокалипстично за непосветените и се тълкуват и възприемат в изопачен и несъзнателно манипулиран вид,което води често до негативни масови обществени пси-енергетични настройки и психози в духовния свят,които в своето взаимодействие с материалния енергетичен свят могат да му повлияят непоправимо фатално с непредсказуеми последици!
ПСИ ЕНЕРГЕТИЧНИ НАСТРОЙКИ=Чар Исус Трака и Богиня Диана
ПСИХОЗА=ПОХ ИСУЗ=Бох Исуз
ДУХОВЕН СВЯТ=Духа на Бог Иса и Богиня Диана=Святият Дух!
цитирай
10. bezistena - СРЕДИЗЕМНО МОРЕ значи ИСУЗ И МАДАРА МАРИЯ
19.10.2013 02:55
Сега с помощта на Свещеният шифър от нашите статии ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061,ще разсекретим основните пророчески термини и предвиждания, популярни в езотеричната митология и литература,за да научин истинския смисъл и значение на пророчествата ,които,запомнете добре:ВИНАГИ ВЕЩАЯТ ДОБРО ЗА ХОРАТА!
ВИНАГИ ВЕШТАЕ=Бог Ешуа и Богиня Диана
ПРЕДВИЖДАНЕ=Барда Ежуа и Богиня Диана
ПОТОП=Богиня Диана и Бог
НАВОДНЕНИЕ=Богиня Диана
ЩЕ ПОТЪНЕ ПОД=Бог Тати Ешуа и Богиня Диана
МОРЕТО ЩЕ ЗАЛЕЕ=Матара и Ешуз Дуло
МОРЕТО ЩЕ ДОЙДЕ ДО=Мария Диана ЩЕ ДОЙДЕ ДО
ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Диана Мария
СУША=Исуш
ЗАМРЪЗ=Изуз и Мария
ПОКРИ ЛЕД ЗЕМЯТА=Бокиня Диана Мария и Иза Дуло
МЕТЕОРИТ=Матера Диана
АПОКАЛИПСИС=Бог Исус Балка

Като заместим мрачната апокалипстична терминология със съставящите ги Богове,Които и декларират,и доказват НОН СТОП(Иса и Диана Богиня),че Са Любов,картината се променя коренно!
КАРТИНАТА СЕ ПРОМЕНЯ=Трака Иса и Богиня Мария
Зловещата прокоба СРЕДИЗЕМНО МОРЕ ЩЕ ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ЗАЛЕЕ ГЪРЦИЯ,ТУРЦИЯ И ДРУГИ ДЪРЖАВИ,означава,че Исуз и Мадара Мария(СРЕДИЗЕМНО МОРЕ)ще се явят при ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ(Бард Бог Шар Иса и Богиня Диана) в България и ще установят властта си в Гърция,Турция и всички други държави чрез Свещеното Си Българско потомство!
Пророчеството,че България ЩЕ ОСТАНЕ НА ТРИ МОРЕТА,означава,че България ще възстанови статута си на Божията Обетована Земя и местообиталище на боговете:
БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНЕ НА ТРИ МОРЕТА=България на Исуш и Друида МарияДиана=
България ще остане на Друида Мария.
Ужасното ПРЕДСКАЗАНИЕ(Диана и Исуз Барк),че АМЕРИКА ЩЕ ПОТЪНЕ,означава,че Америка ще мине под властта на Ешуа и Богиня Диана(ЩЕ ПОТЪНЕ)!
АФРИКА ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ С АЗИЯ означава,че Българите(АФРИКА=БАРКИ) по целия свят ще се обеденят,съберат отново чрез Исус(АЗИЯ=Иза)!
цитирай
11. bezistena - ШЕСТА РАСА=Шар Исус и Диана=РАСА на Исуш и Диана
19.10.2013 03:03
Предвиждането,че Европа ще се отдели от Азия,означава:
ЕВРОПА ЩЕ СЕ ОТДЕЛИ ОТ АЗИЯ=ЕВРОПА ЩЕ Е НА Сина на Тати Иза Дуло,сиреч ще е владение на Божият Син-Спасителят!
Същото ни съобщава и известието
ЕВРОПА ЩЕ БЪДЕ САМОСТОЯТЕЛЕН КОНТИНЕНТ=ЕВРОПА ЩЕ БЪДЕ КОНТИНЕТ на Исус Дуло и Мат!
Съобщението,че Ноевият ковчег се намира в България,означава:
НОЕВИЯТ КОВЧЕГ СЕ НАМИРА В БЪЛГАРИЯ=Бокиня Диана Мария и Бог Исуш Са в България,Са Българи
Известието за СЕДЕМТЕ КЛЮЧА ЕДИН ДО ДРУГ сочи в кого е ключа за спасението:
Сина на Диана Мат и Кала(Змей) Ешуа Тати Трака
Пророчеството на ЙОРДАНКА НИКОЛОВА(Диана Кая Болкарина=Скалната Жрица на Диана Българката),че тука хората ще намират вечния живот,в превод гласи,че в България ще бъдат Боговете,защото ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ешуж и Богиня Диана!
Пророчеството,че в България започва транформация за ново измерение и шестата раса тука ще се появи,означава:
В България започва да си проявява трансформация=В БГ ще се проявят Цар Исус и Богиня Диана Мария,защото ТРАНСФОРМАЦИЯ=Цар Иса и Богиня Диана Мария.
В България ще се е новото измерение означава,че в БГ ще се появят Бог Изус и Мария(НОВО ИЗМЕРЕНИЕ=Бог Иза и Мария)
В толкова коментираната и очаквана от духовните хора и езотеричните общества ШЕСТА РАСА,чрез сакралния шифър и разбираемо само чрез Българския език Са скрити отново Те:
ШЕСТА РАСА=РАСА на Исуш и Диана=Шар Исус и Диана=Цар Исус и Диана(Мария Магдалена)
И един съвет към всички археолози,търсещи упорито гробницата и останки на митичния СЕВТ ТРЕТИ:никога няма да откриете нито гробница,нито останки от някакъв СЕВТ ТРЕТИ,защото това мистично име,което се появява редовно из Тракийските находки,е сдвоена именна комбинация на Исус и Богиня Диана Друида,кодирана като СЕВТ ТРЕТИ=Иса и Богиня Диана Друида!А както знаете,Боговете Са вечно живи и безсмъртни и безкрайни!А ако не знаете-вече трябва да научите,че да не стане късно! Знайте още и че:
БЕЗКРАЙНИ=Иза Барка
БЕЗСМЪРТНИ=Бог Исуз и Мария Диана
Те Са пътя към БЕЗСМЪРТИЕТО!
Бъди благословена!
цитирай
12. rozasaronova888 - Милата заблудена
19.10.2013 03:34
"Бог " ти бил говорил ... Първо: как се казва твоят Бог? знаеш ли, че Истинският, Живият Бог не лъже и няма да напише в Словото Си - Библията едно нещо, а на тебе (понежи си много специална) да каже друго? всичко, което си изписала е пълна лъжа. Бог ясно казва, че след Потопа, Ноевият ковчег заседна на планината Синай!!!! Планината Синай е в днешна Турция!!! Я, вземи си отвори Библията и виж какво пише там! Бог не се променя, не лъже и не си сменя мнението като нас човеците!!! Какви Рупи ти се привиждат?! Това, което сееш са демонски, бесовски учения!
цитирай
13. tanelia - Сърдечно благодаря!9. bezistena - 10. bezistena 11. bezistena -
02.11.2013 19:06
Сърдечно благодаря за изключително интересните коментари. В тях представихте информация и тълкувания, които срещам за първи път и ги прочетох с удоволствие.
Бъдете живи и здрави, за да следвате своята духовна пътека!
Поздрави!
цитирай
14. tanelia - Угодно Богу е човек да бъде смирен и да не съди другите!
02.11.2013 19:09
rozasaronova888 написа:
"Бог " ти бил говорил ... Първо: как се казва твоят Бог? знаеш ли, че Истинският, Живият Бог не лъже и няма да напише в Словото Си - Библията едно нещо, а на тебе (понежи си много специална) да каже друго? всичко, което си изписала е пълна лъжа. Бог ясно казва, че след Потопа, Ноевият ковчег заседна на планината Синай!!!! Планината Синай е в днешна Турция!!! Я, вземи си отвори Библията и виж какво пише там! Бог не се променя, не лъже и не си сменя мнението като нас човеците!!! Какви Рупи ти се привиждат?! Това, което сееш са демонски, бесовски учения!

Всеки има право на своя гледна точка, а дали тя ще се приеме от околните или не, си е тяхно право!
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tanelia
Категория: Други
Прочетен: 1394110
Постинги: 469
Коментари: 2565
Гласове: 17763
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930