Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2010 21:20 - КАК ПОСТИГАТЕ УСПЕХ
Автор: tanelia Категория: Други   
Прочетен: 732 Коментари: 0 Гласове:
1



Какъв е вашият характер – пречи ли ви или ви помага да правите кариера?

Как постигате успехите в живота си?

На човек му се налага да бъде ръководител в живота, дори и да не е реално собственик или управител на фирма. Този тест показва какъв шеф сте. Какъв е вашият характер – пречи ли ви или ви помага да правите кариера?

imageАко трябва да илюстрирате думата „успех“, коя рисунка бихте избрали?

1. Хората от тази група са порядъчни, не са способни на лъжа, имат уравновесен характер, устойчива психика. Те са прекрасни колеги, защото са отговорни и инициативни. В критически ситуации са смели, с нагласата за победа, ни изпадат в паника при всяка трудност. В главата им винаги има много планове, но те са последователни – изкачват стълбата стъпало по стъпало. Съобразителни са. Това са хора, които са израсли в здрави семейства с нормална семейна атмосфера.

2. Това са състезатели, които постигат всичко с труд. Те очакват признание за своите постижения. Те не използват подмолни средства. Дипломатични са и добри спортсмени. От тях стават добри шефове, защото умеят да подтикват към добри дела, да откриват най-добрите качества у служителите си. В партньорството осъзнават, че трябва да споделят успеха си, затова предпочитат да работят сами. Вярват, че когато човек желае силно нещо, рано или късно ще го постигне.

3. Това са индивидуалисти, независими в разсъжденията и постъпките си. Разумни са, имат добра памет и логичен ум и затова ги търсят за съвети. По всички въпроси те имат собствено мнение. В някои случаи са в състояние да се държат щуро, но това ги прави още по харизматични. Към всичко се отнасят с хумор, гъвкави са. Общуването с тях не е лесно, когато не са в добро настроение. Най-добре се представят в творчески професии. Такъв почерк имат журналисти, музиканти, рекламисти. Знаят, че без къмет нищо не се постига и разчитат много на Съдбата.

4. Тези хора са властни, изискват подчинение на тяхното мнение и капризи. Всяка критика по техен адрес възприемат като посегателство на правото им на собственост и не прощават. Егото им е силно изразено. Опитват да не направят грешна стъпка, защото трудно бихо си го простили. Те са добри ръководители, защото имат нюх за успеха, но са диктаторски тип. Целта им е да бъдат първи, защото знаят, че заслужават това – те са най-добрите. 




Тагове:   как,   успех,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tanelia
Категория: Други
Прочетен: 1394800
Постинги: 469
Коментари: 2565
Гласове: 17763
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930