Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2010 20:17 - Зона 51
Автор: tanelia Категория: Други   
Прочетен: 3776 Коментари: 5 Гласове:
10



Извънземната магистрала   Местонахождение: Зона 51 – Невада – Грум Лейк

 

В най-секретната военна база на територията на САЩ се пазят най-големите тайни на човечеството.

Зона 51 (Area 51) е американски свръхсекретен военен полигон, разположен в местността Грум Лейк между градчетата Аламо и Рейчъл в южна Невада, на около 90 мили от Лас Вегас. Намира се в 51-ви квадрант на военно-въздушната база Нелис, оттам и името Зона 51. Официално зоната е част от голямата база на ВВС, наречена “Нелис Еър Форс Бейс”. В края на деня служителите биват връщани в Лас Вегас с условието, че никога няма да разкажат какво са работили или виждали в Зона 51. Базата е обявена за забранена зона и всички коли, които пътуват в близост биват зорко наблюдавани от военни постове по хълмовете. Съществуват пътни знаци, които предупреждават, че фотографирането е забранено и че използването на смъртоносно оръжие е разрешено.

imageПът 375 в района се нарича "Извънземна магистрала". В периода от 1957 до 1968 година на това място са проведени поне 4 документирани ядрени опита.

На официалната карта на САЩ базата не съществува, като тя отсъства и от топографската карта на географското дружество.

Зона 51 се използва за много повече от поле за тестове на извънземни летящи чинии. Най-смелите прогнози на уфолозите стигат до там да обявят свръхсекретната зона за мястото за срещи на “Маджестик 12” с представители на извънземни цивилизации. Твърди се, че именно в Зона 51 е докаран оцелелият член на екипажа, разбил се край Розуел. Освен това базата е посочена и като мястото, където е извършена аутопсията на извънземното, която ни е позната от интернет, както и първите интервюта, които хората правят с представители на чужди раси.

imageОсвен военни, на мястото работят и някои от най-сериозните учени в Съединените щати. Поради строгата секретност, нищо не може да напусне района - нито боклук, нито поща, нито хора. Единственото, което понякога живеещите в района или преминаващи туристи наблюдават, са странните светлини през нощта или летящи обекти.

Дълго време самото правителство отрича съществуването на зона 51. Поради пазенето в тайна на всички дейности в базата постепенно възникват различни конспиративни теории. Най-популярната от тях е, че правителството изучава катастрофирали извънземни космически кораби и други НЛО, както и извънземни същества.

Има един очвек обаче, който си позволява да разкрие подробности. Това е физикът Робърт Лазар. В интервю през 1989 г. ученият обяснява, че в продължение на една година е работил в сектор 4 на Зона 51, където заедно с екип от учени са се опитвали да разгадаят технологията на космически кораб, “чийто произход е извънземен”. Физикът обяснява, че само в Сектор 4 е имало девет странни летателни апарата с формата на чинии, от които той е имал възможност да работи едва върху един. “Отвътре целият кораб бе сивкав, какъвто изглеждаш и отвън. Това, което ми направи много силно впечатление, е, че нито отвън, нито отвътре имаше остър ръб, т.е. всички ръбове бяха заоблени, дори и тези на седалките и на местата, където стените се съединяват с тавана”, разказва в интервюто Лазар. Той допълва, че корабът е бил разделен на три нива – долно, където са се намирали сложните електрически усилватели.

“Средната част на кораба, тази, в която влизаш от вратата, е най-голямата и там са разположени местата за пътуване на екипажа. За съжаление в най-горната част, където предполагам, че са всички уреди за управление, карти, както и бордовият компютър, аз не бях допуснат - допълва разказа си физикът. - За мен няма грам съмнение, че съм работил върху създаден от извънземна цивилизация кораб. Първо, ако беше построен от САЩ, летателният апарат щеше да има някакви скици, по които да се ориентираме, а не сами да се мъчим да проумяваме как действа. Освен това размерите на седалките категорично показваха, че те са предназначени за създания с доста нисък ръст. Освен това горивото, с което се задвижва летящата чиния, бе унунпентиум – Елемент 115”.




Тагове:   зона,


Гласувай:
10


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. hristo27 - Прекрасно подбран материал!!!
14.04.2010 20:34
Прекрасно подбран материал!!!
цитирай
2. robert - Реплика
14.04.2010 20:44
Оправете си икономиката и тогава мислете за бла-бал... Америка е пълна с лъжи!!! Лъжата е официалното лице на Америка и американският бизнес... По-добре се захванете за работа и се научете да лъжете умерено... Същото се отнася и за всички страни членки на тъй нареченият "Съвет за Сигурност" на ООН.

Бай, бай...
цитирай
3. tanelia - Благодаря ти... hristo27 - Прекрасно подбран материал!!!
15.04.2010 08:25
Благодаря ти! С пожелание за чудесен ден днес!
цитирай
4. tanelia - Благодаря за коментара !2. robert - Реплика
15.04.2010 08:27
..:) ...с пожелание за повече усмивки днес, хубаво настроение и късмет в земните дела!
цитирай
5. анонимен - baza 51
10.06.2010 16:11
hora, rabotete vurhu sebe si i se usuvurshenstvaite . togava i vie ste mozete da ustanovite kontakt s dr. sustestva. ne chakaite da vi zalugvat mediite kakvo se vurshi v zona 51.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tanelia
Категория: Други
Прочетен: 1393843
Постинги: 469
Коментари: 2565
Гласове: 17763
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930