Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2010 18:22 - ЦИФРАТА ЩЕ ВИ ДАДЕ ОТГОВОР
Автор: tanelia Категория: Други   
Прочетен: 990 Коментари: 0 Гласове:
2



imageЗа да направите това гадание, трябва да обърнете внимание на илюстрацията, в която има цифри от нула до девет. Намислете наум желанието или въпроса си, докато го задавате (наум), гледайте съсредоточено цифрите. След една минута една от тези цифри ще се е запечатала в съзнанието ви, докато сте задавали въпроса си. Вижте какво показва таази цифра.

0. Може би ще се разочаровате в човека, когото обичате, но не приемайте всичко прекалено трагично. В никакъв случай не се поддавайте на уговорки за действия, които смятате за неуместни и погрешни. Дръжте се скромно и сдържано, ако ви хвърлят ръкавица, не я вдигайте.

1. Съществуват всички предпоставки за делови успехи. Успешно ще мине и вашето пътуване, ако планирате такова. Вие сте много честолюбив, бъдете благоразумен, за да не развалите отношенията си с приятелите и колегите. Винаги и във всичко бъдете предпазлив, особено в любовта. Не се мъчете със сила да ускорите хода на събитията, резултатът може да бъде обратен.

2. В начинания, свързани със съчинителство и посредничество, може да постигнете големи успехи. Вслушайте се в това, което ви казват хората. Не забравяйте, че сега за вас е много важно да бъдете добре информиран и да заделяте част от спечелените пари. Но дори сега да ви съпътства успехът, не е напълно сигурно, че желанията ви ще изпълнят.

3. Отношенията ви с околните не са в ред, пораждащите от това проблеми са в състояние да попречат на изпълнението на желанията ви, така че трябва да изясните тези отношения. Бъдете благоразумен! Харчите прекалено много.

4. Този период за вас е изпълнен с романтика, което впрочем не е възпряло някакво неразбирателство с близък за вас човек. Планирайте бъдещите си начинания внимателно и детайлно. Това е период, в който самоанализът и трезвата оценка на положението са много по-важни от отчаяната борба със съдбата.

5. Сега за вас е най-изгодно да работите не сам, а в сътрудничество с други хора. Гледайте да не надценявате умствените си способности, за да не станете високомерен и невъздържан. Това може да постави под заплаха осъществяването на плановете ви. Постарайте се да бъдете по-скромен и сдържан.

6. Хората са свикнали да ви смятат за човек, при когото “парите идват сами”. Бъдете благоразумен, не се карайте за дреболии с приятели и познати, не се пресилвайте в работата. След три  месеца парите наистина ще потекат към джоба ви. Новите планове, новите перспективи вече се зараждат, но не се вижда нова любов. Концентрирайте волята си върху изпълнение само на едно желание.

7. Напълно е възможно в този период да обикнете човек, който не ви е бил твърде симпатичен, и това естествено ще окаже влияние върху поведението ви. Материалното ви положение внезапно ще се подобри. Може би ще почувствате влечение към по-възрастен от вас човек. Старайте се да не разкривате прекалено интереса си към него.

8. Желанието ви ще се изпълни, ако действате целеустремено и достатъчно благоразумно. Наближава период, по време на който са възможни големи успехи едновременно в много начинания и сфери на дейност. Може би ще се наложи да смените местоработата или местожителството си.

9. Имате чувството, че съвсем сте се заплели в заобикалящата ви обстановка, и много се нервирате, но пречките пред вас не са съществени и вие ще се справите с тях много скоро, ако работите усърдно и добросъвестно.Сега трябва да бъдете особено внимателен, не позволявайте важни неща да се изплъзват от влиянието ви. Грижливо обмисляйте всички сови действия и тогава ще получите помощ оттам, откъдето най-малко очаквате.




Тагове:   отговор,   даде,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tanelia
Категория: Други
Прочетен: 1384035
Постинги: 469
Коментари: 2565
Гласове: 17741
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031