Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2014 17:15 - Организират всенародна молитва за спасение на България
Автор: tanelia Категория: Други   
Прочетен: 6004 Коментари: 10 Гласове:
20

Последна промяна: 28.07.2014 12:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Молитвата е най-силният акт в човешкия живот. Тя концентрира човешката мисъл, човешките чувства и човешката воля в едно. Тази молитва е мощна. Тя върши чудеса.
Нека се включим, нека бъдем единни, нека бъдем смирени и нека искрено се помолим! Всички заедно с чисти сърца и помисли! За нас, за децата ни, за близките и приятелите ни, за всички българи, за родината ни!
   Нещата в България ще тръгнат към позитивна промяна!
Така ще бъде!

Tanelia
27.07.2014
http://tanelia.blog.bg/drugi/2013/08/09/za-liubovta.1137912

   Скъпи хора, за тези от вас, които имат желание да се включат в общата молитва за България давам линк във Фейсбук на организаторите на тази инициатива:

https://www.facebook.com/events/585485711578710/


image

Във Фейсбук са подели организацията на всенародна молитва за спасениe на България. Тя се организира на 15 август 2014 г., денят на Успение Бородично. От социалната мрежа призовават да се даде гласност на тази всенародна молитва, за да се включат възможно повече хора и да се получи по-голяма сила на молитвата, всеки според даденото му. Единната молитва ще бъде под открито небе, в един и същи ден и час.

Твърди се, че искрената колективна молитва  може да има огромна сила. Тя обаче трябва да се проведе час по-скоро. „Ако всички със запалени свещи се обърнат с молитва към Господ в един определен ден, час и минута, ще видиш какво чудо ще стане тогава!…”, твърди Мата Киликчиева, която наричат старозагорската Ванга.

За единната молитва на няколко пъти са получавани знаци, напътствия, уточнения, подсказка имало дори и за насрочения ден – Голяма Богородица. Целта на това начинание е да се получи мощно взаимодействие между възможно най-много истински, духовни българи по света.

Във фейсбук-коментарите се включват още хора, които одобряват начинанието, твърдейки, че 15 август е много силен ден. Да се обединим около една молитва за България и българите, призовават те.

”Всички градове и села в България, в един и същи ден да забият камбаните на църквите им и хората да излязат на площадите със свещ в ръка! Всички в един точно определен ден и час да започнат да се молят! Да се молят на Господ да престанат изпитанията ви и да се обърне животът на народа към добруване!” – предава Мата Киликчиева посланието, което казва, че получила свише. Тя казва, че духовните водачи на християнските църкви – православни, католици, протестанти, евангелисти, петдесетници, в определен ден и час трябва да съберат хората си.

„Да изнесат кратка беседа и в точно определения, съгласуван с тях и държавниците ни час и минута, да започне всенародна молитва. Да забият камбаните. Народът да наведе глава. Дори да излезе, ако трябва, със запалена свещ в ръцете по площадите, но да започне да се моли на Господ за добруването на българския народ. Молитвата може да я води духовен водач – митрополит или свещеник – на микрофон, на глас, а народът да бъде в съгласие с него. Но да се молим вкупом, целият български народ, или всеки със своята си молитва, но в точно определен ден и час“.

Източник: Рerniktoday.net
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=22520





Гласувай:
20



1. apostapostoloff - От какво ще ни спасявате бе,
27.07.2014 17:24
джанъм. Нищо никога вече няма да се промени. България е капиталистическа държава, а при капитализма важи правилото 10 : 90. Това означава следното: в капиталистическата държава 10% от населението прибира 90 % от наличните пари. Останалите 90 % от населението волю- неволю ще трябва да се задоволява с оставащите 10 % от парите. Туй то! Толкоз!

Така е и така ще бъде! Крайно време е да проумеете това и да се примирите със статуквото. Никакви молитви няма да ви помогнат; никакви молитви няма да променят статуквото!
цитирай
2. tanelia - НЯМА ДА СЕ ПРИМИРИМ! И НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА!
27.07.2014 17:34
apostapostoloff написа:
джанъм. Нищо никога вече няма да се промени. България е капиталистическа държава, а при капитализма важи правилото 10 : 90. Това означава следното: в капиталистическата държава 10% от населението прибира 90 % от наличните пари. Останалите 90 % от населението волю- неволю ще трябва да се задоволява с оставащите 10 % от парите. Туй то! Толкоз!

Така е и така ще бъде! Крайно време е да проумеете това и да се примирите със статуквото. Никакви молитви няма да ви помогнат; никакви молитви няма да променят статуквото!

Нужно е да бъдем единни, заедно сме силни! Вселената ще откликне! ЗНАЯ ТОВА!
цитирай
3. анонимен - Лозето не иска молитви, а мотика. ...
27.07.2014 18:29
Лозето не иска молитви, а мотика. ХХІ век сме вече. Време е да спрем да се занимаваме с бабини деветини.
цитирай
4. tanelia - Всеки е в правото си да взема решения за себе си и да мисли по своему!
27.07.2014 19:15
kushel написа:
Лозето не иска молитви, а мотика. ХХІ век сме вече. Време е да спрем да се занимаваме с бабини деветини.


Ако човек няма вяра в сърцето си по добре да стои настрана и последва съвета на Апостолов!
Аз няма да се примиря, защото ЗНАМ, че Висшите сили съществуват! Моята вяра ми е помогнала да премина през най-тежките възможни изпитания и живея втори живот! Така, че моят призив е към всички хора, с чисти сърца и мисли, които искат да изпратят своето обединено послание към Вселената! Отговорите ще се появят и ще знаем как да постъпим по нататък и кого да последваме! ТАКА ЩЕ БЪДЕ!
цитирай
5. freeoldmen - Егати бруталната ню-ейдж перверзия!
27.07.2014 20:46
Но в дни на горест и безизходица е жътва, всякакви пророци измамници ползват своите 15 минути слава...

Виждам, че искрено вярвате...
По какъв начин ще дойдат отговорите и спасението?
Имало ли е момент в човешката история, когато молитвата е била по- добра от мотиката?
цитирай
6. bezistena - ИМАШ ШАНС И ПЪТ ЗА СПАСЕНИЕ=ИМАШ Исуш и Богиня Диана ЗА СПАСЕНИЕ
27.07.2014 23:42
Ти мизерна и нища скверна душо,дето тровиш с блудните си и мръсни думи великомъченическия многострадален Български народ,усетил се накъде го водят на заколение външните и вътрешни му душмани,неприкрит юрод от които си и ти-АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ,мърсящ и сквернящ святото име на Исусовите Апостоли и Светци–как се осмеляваш в такъв епичен исторически важен и фатален момент и процес на осъзнаване и събуждане на геноцидираните Българи,решили най-после да търсят колективно последната и най-висшата спасителна инстанция–Исус и Богородица,ти да сееш мерзости и черни прокуби и да обричаш Божия народ на погибел!
Нашият небесно-земен екип проповядваме и учим народа ни на Любов в отношенията между хората,но Учителите ни Отгоре и Първосвещени Божи Апостолски Светии,чиято саможертвена свята титла ти петниш и скверниш,ни заповядаха да ти предадем какво си си натворил и надробил автомоторно с това си словесно мерско деяние,като те потвърждават самоприсъдата ти,с която ти си се самоосъдил вече-погнусата и презрението на Българите,което значи духовно запустение,от което няма спасение!
Но въпреки това ни казват да ти кажем,че като почнеш да усещаш последиците от неразумността си,имаш шанс и път за спасението си!
Шансът ти е покаян и разкаян да потърсиш Българските Богове Исус и Богиня Диана–Мария Магдалена,Които те ти разкриват сега в подадената от Тях спасителна оферта, кодирана в гневното Йм послание,която оферта сега ние ти разшифроваме:
ИМАШ ШАНС И ПЪТ=ИМАШ Исуш и Богиня Диана
Те ни казаха и кой е пътят и поклоническо-покаятелната ти дестинация за твоето изкупление и спасение:
Където и да живееш,събуваш се бос и тръгваш към БЕЗИСТЕНА в Ямбол,където нестинарите от екипа на БЕЗИСТЕНА ще ти помогнат със съвети и напътствания да изживееш катарзистното си покаяние в свещения нестинарски огън,в който всички блудстващи със Свещения Български народ скоро време ще правят колективни Спа-оздравителни профилактични процедури,за да не ползват задължително горещите катранени бани в казана...
цитирай
7. bezistena - ДУХОВНИ ВОДАЧИ=ДУХОВНИ ВОДАЧИ=Бохиня Диана и Бог Тати Ешуа–Мария и Исус
27.07.2014 23:46
А на нас от екипа на БЕЗИСТЕНа,колкото и да ни е гадно и гневно от души като тебе,тровещи и обстрелващи с психотронни шрапнели подложения на геноциден гнет и унищожение от всякъде Български народ,работата ни е да подготвяме и твоето спасение,щото болните души пищящи в духовен гнет от приносителите си,имат най-голяма нужда от лечение и помощ!
А,сега допълват Отгоре за предстоящият ти скоро поклонически марш:
–половината път да бъде извън всякакви пътища и пътеки–караш бос кюстерме през най-бодливите тръни и храсталаци и остри камънаци,за почивка лазиш на колене!
Справка за това дават да направиш за стотици хилядите лазещи на колене с много по-малки прегрешения и самонаказания от твоето,които процедури провеждат във Фатима в Португалия и Меджугорие в Босна,където Богородица–Богиня Диана Мария Магдалена,се явява пред десетки хиляди души!
Пишеш "ФАТИМА"и "МЕДЖУГОРИЕ"и натискаш ентъра.

Прекрасно начинание на чисти и святи Души от Всемирното Бяло Братство и Сестринство е тази колективна молитва,скъпа Сестро Танелия от нашето Бяло Братство и Сестринство,за което те просвещаваме и посвещаваме,че си чиста Душа и ти от тази Божия Небесно–Земна институция, с твоят Исусово–Богородичен хороскоп:
ТАНЕЛИЯ ТАНЕВА=Дуло Диана Богиня=Диана Богиня,основател на Дуло
ТАНЕЛИЯ ТАНЕВА=Дуло от Богиня Диана-генетична чиста и праведна потомка на Богиня Диана от Нейния династичен род Дуло,чието Царство на Земята вече идва!

И нека хората в деня на молитвата и в другите случаи,държайки свещ в ръка,знаят каква тайна съдържа тя:
СВЕЩ=СВЕШТ=Исуш и Богиня Диана=Исус и Богиня Диана,Майка Мария Магдалена–Богородица,чито име означава:
БОГОРОДИЦА=Богиня Цар Диана=Царица Богиня Диана,Любимата съпруга на Исус,родилата Сина на Исус
А който и да води молитвата,тя централно се организира и ще се води лично от същинските Духовни водачи на човеците–Българските Богове:
ДУХОВНИ ВОДАЧИ=ДУХОВНИ ВОДАТШИ=Бохиня Диана и Бог Тати Ешуа=Исус и Мария!

Нека всеки застане върху познанието което има за Бог Исус и Богородица и вярата,в която е порасъл до сега в живота си и духовните устои и опитност,които си е изградил,и в сюблименния процес на молитвен пост и прошение за Спасението на Българския народ,потърси Исус и Мария,с Които ви запознаваме ние,и Ги запита Те ли Са Българските Богове, разкриващи Се в блога на БЕЗИСТЕНА!

ТОЗИ ДЕН ЩЕ ИМА МНОГО ПРЕКРАСНИ ПРОСВЕТИТЕЛКИ ИЗНЕНАДИ!

Бъди благословена,Танелия!
И ти Апостоле,че ни е мъка и за тебе!
цитирай
8. usmivka6 - ?
28.07.2014 00:18
Не разбирам как толкова важно събитие е поднесено така...предъвкано, изсипано, не казващо нищо конкретно, цитиран източник с неточни данни, ...след като е видно, че сте посетили страницата във фейса посветена на събитието.Нарочно ли сте го направили? Ооо, виждам, че дори разпространявате списанието си и в др сайтове! Преди да продължите, задайте си въпроса моля..."какво казвам със написаното?" Имаме нужда от помощ, не от голословно думоредене ! Ако ще помагате помагайте! Лесно ще ме намерите за да Ви кажа, какъв е нашият проблем в момента.
цитирай
9. lubovakoniamash - Подкрепям .....те Таня
28.07.2014 10:27
Прекрасно е че си се сетила да пишеш тук за всеобща молитва
Молитвата е личен разговор с Бог за всеки човек и когато това се прави от много хора заедно няма по-голяма сила на земята. За тези, които не знаят ще припомня думите на Христос по този повод : "защото без Мен не можете нищо" /в смисъл нищо добро/
Поздрав Дора
цитирай
10. usmivka6 - Братя БЪЛГАРИ, казвам се Диана и съм щастлива,
28.07.2014 22:17
да Ви поднеса покана да се присъедините към събитието, което организирам във фейсбук МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ, която ще се състои на 15 август Успение Богородично от 12:00 българско време! Дали в храма или под открито небе, важно е в точно този момент да обединим любовта си към Родината във всенародната молитва за нейното спасение, възраждане и просперитет! А аз ще съм много щастлива да споделя този миг с българи милеещи за нашата мила Родина, майка България! https://www.facebook.com/events/757372514308788/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tanelia
Категория: Други
Прочетен: 1384192
Постинги: 469
Коментари: 2565
Гласове: 17741
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031