Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2010 08:24 - Рожденият ден и дните след него
Автор: tanelia Категория: Други   
Прочетен: 1241 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageВ един ден, всяка година от живота ни, Слънцето се връща там, където е било, когато сме се родили. Това е рождената ни дата и този ден е подходящ да поставим ново начало, да променим нещо в себе си за по-добро. Няколко дни преди рождения ден е подходящо време за равносметка, за преглед на постигнатото през изминалата година.Символично рожденият ден и всеки от предстоящите 11 дни след него представят месеците на настъпващата лична слънчева година.

Добре е рожденият ден да се прекара сред природата и да присъстват четирите основни елемента - огън, вода, земя и въздух. Така ще се събере енергия за цялата предстояща година. Посрещането на рождения ден е от съдбовно значение и е подходящо да се подчини на определени ритуали. Ако все пак не е сред природата, то символично може да се осигури присъствието на основните елементи - свещи, аромати, цветя, напитки. На този ден човек трябва да е такъв, какъвто е или какъвто иска да бъде.

Вторият ден може да се започне нещо ново, да се купи нещо хубаво и трайно, да се обогати опита - така се концентрират сили, откриват се неподозирани ресурси и възможности.

Третият ден е подходящ за контакти, запознанство, събиране на знания, купуване на книга.

Четвъртия ден - подходящо е да си припомним: "моят дом е моята крепост" - можем да се посветим на дома, да се погрижим за него, да помислим по някакъв специален начин за семейството си.

Петият ден - време за любов, за празнуване, за удоволствия, за специално внимание към децата или към детето в нас.

Шестият ден - можем да се отдадем напълно на работата или на здравето си - в този ден старанието ни ще бъде забелязано и оценено по достойнство.

Седмият ден - време за специално внимание към партньора или пък изобщо да се огледаме в другите, в приятелите и във враговете.

Осмият ден – На този ден е добре да се погрижим за всички проблеми, недоразумения или конфликти - ще си спестим такива за една година напред.

Деветият ден е за нови възможности и хоризонти пред нас. Лесно ще ги открием. Каквото дадем на този ден, добро или зло, многократно ще ни се върне.

Десетият ден е време да покажем на другите на какво сме способни. Рискът в този ден обикновено носи късмет. Можем да направим всичко, което смятаме за нужно, важно, правилно, независимо от позициите на хората около нас.

Единадесетият ден - можем да го посветим на приятели и нови проекти. Ако съдбата на този ден ни предостави избор, то той ще е животопределящ.

 

Дванадесетият ден - време подходящо за равносметка, за контакт с вътрешния Аз, за набелязване на водещите планове и тенденции в годината занапред.

http://www.magicaura.com/


Тагове:   ден,   Него,


Гласувай:
9



1. mrazekoff - Много добре е казано всичко,
05.12.2010 10:59
но за съжаление аз няма да спазя нищо от това, което е предложено. Причината е, че не разполагам с необходимата психика, за да се врека в тези ритуали. Всичко при мен е импулсивно и ако по някаква случайност се случи , това е ще въпрос само на съвпадение.
Всичко предложено тук е въпрос на чувстване на света откъм финната му страна, но животът ни осакати и ни остави само възможността да го усещаве с най-силните си рецептори - стомах, очи и уши, останалото е закърняло - това, което трябва да бъде по-важното ни липсва.
Благодаря ти, че ни даваш знания за използване на тези тънки похвати, но засега ще се откажа от тях.
Можеби в по-далечно време, когато ще имам нужда да се обогатя и в духовен план ще погледна и към тях.
Желая ти прекрасен неделен ден!!!!
цитирай
2. tanelia - И аз ти благодаря! 1. mrazekoff - Много добре е казано всичко,
05.12.2010 14:23
Спокоен и усмихнат ден ти пожелавам!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tanelia
Категория: Други
Прочетен: 1393440
Постинги: 469
Коментари: 2565
Гласове: 17761
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930