Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2010 18:26 - Горски хороскоп - II част
Автор: tanelia Категория: Други   
Прочетен: 1034 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 27.05.2010 18:27


image


Ако си представим света като гора, то всичко в нея има своето предназначение. Какво е вашето може да разберете от този хороскоп по датата си на раждане.

07.07 – 07.08 Дърво

Красиви и стабилни хора, грабват веднага погледа и вниманието на околните, които трудно заличават образа им от своето съзнание. Постигат целите си само с много търпение, на което животът ги е научил. Разчитат на себе си, а не на случайността. Могат да бъдат добронамерени, само ако не им пречите да вървят по пътя си. В противен случай миловидното им изражение се сменя с жестокост. Не понасят заповедите и подчинението, но самите те обичат да разпореждат и да властват. Умеят да извличат максимална полза от всичко ставащо около тях и от хората, които пресичат пътя им. Общителни са и бързо печелят приятели. Притежават интелект, който в комбинация с агресивното им поведение, волята и ината им, е начинът им да се реализират в живота. В любовта са верни. Обичат продължителните връзки и приятелства. Точната преценка, дискретността им и умението да преценяват правилно цената на всичко им помагат да правят печеливши инвестиции.

08.08 – 08.09 Река

Те са чаровни, изтънчени и много нежни. Трудно могат да бъдат разгадани. Често попадат в клопката на илюзиите си, но въпреки това намират пътя към щастието. Горди и мъдри, успяват да печелят добре и да изглеждат винаги красиви. Хората ги обичат. Неспокойни и нетърпеливи, искат да постигат всичко бързо и с размах. Подбират добре хората от обкръжението си. Винаги са честни в отношенията си и не пропускат да се вслушат в чуждото мнение. Характерът им е стабилен. Обичат реда и се пазят от разправии. Ако са ядосани, избягват общуването, а ако са обидени, се отдалечават от хората, които са ги засегнали. Заредени са с търпение. Стремят се към сигурност. Започнат ли да се подценяват, рискуват да изпаднат в депресия. Добре е, че бързо успяват да я преодолеят. Хората ги уважават.

09.09 – 09.10 Мост

Привидно крехки, в действителност тези хора са силни и решителни. Мислят бързо и винаги, каквото и да им се случва, успяват да намерят светкавичен изход и от най-напрегнатата ситуация. Трудно може да ги учуди или изненада нещо. Трябва да щадят нервите си, защото са лесно раздразнителни. Умеят да се забавляват, но са и прекалено емоционални. Устремени са към властта в различните и форми. Биха се изявявали в областта на политиката. Подозрителни са към всичко и всички. Вярват само на себе си. За съжаление са склонни да избързват с преценката си и да критикуват, често без причина. Удава им се да бъдат общителни, но в един момент може да ограничат контактите си и да общуват с тесен кръг хора. Винаги си поставят големи цели, които ги издигат на върха, където успяват да се стабилизират. Притежават интелект и биха се изявили добре в професии, свързани с интелектуалната сфера. Постигат признание по честен начин и чрез труда си. Спазват законите. Могат да печелят добре, защото имат добър усет за парите. Открият ли подходящата половинка, са верни в любовта и брака.

10.10 – 10.11 Пън

Не обичат да се вслушват в съвети дори и ако са в тяхна полза. Трудно им е да завършват започнатото. Разпиляват се в различни занимания, някои от които напълно безсмислени. Дори и когато не са прави, се стремят да наложат идеите си. Житейското им мото е да живеят лесно и в лукс. Стремежът към власт и богатство е непрекъснат. Въпреки щедростта им и умението да се приспособяват са изключително предпазливи. От една страна, държат много на близките и дома си, а от друга, успяват по свой начин да си извоюват свободата. Не обичат да се отказват от прищявките си и задоволяват всичките си капризи, като се стараят да не остават без пари. С удоволствие помагат на изпадналите в беда, като очакват от тях някакви услуги или помощ в бъдеще. За приятелите си са като пристан, където можеш да си починеш.

11.11 – 11.12 Животно

Осъзнават своята физическа красота и искат да имат най-доброто. Могат да оцеляват. Разчитат на собствените си сили. Лесно губят търпение и не винаги завършват започнатото. Умеят да извличат максимална полза за себе си от всеки и всичко. Знаят добре какво искат да постигнат в живота. Работят много, защото обичат сигурността. Знаят как да се представят добре. Лесно се приспособяват към нова среда. Готови са да помогнат на хората, изпаднали в беда. Отлични манипулатори са и могат да накарат другите да свършат тяхната работа, ако не им е приятна. Понякога са прекалено горди и егото им пречи да се вслушват в съвети от другите хора.

12.12 – 01.01 Скала

Хората, родени в този период, са щедри и великодушни. Тихи и разумни, не парадират, не се хвалят. Стоят стабилно в обществото, излъчват сигурност. Бързо печелят както чуждото доверие, така и парите си. Всичко, с което се захващат трябва да има смисъл и конкретна цел. Умеят да накарат околните да им се подчиняват и да ги следват, да ги респектират без агресия. Взискателни са към всички. Вярват в добрите качества на хората и им е трудно да повярват в нечия злонамереност. С лекота преодоляват препятствията по пътя си. Доволни са от това, което имат. Верни са в любовта, както и всеотдайни към семейството. 



Тагове:   хороскоп,


Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. panazea - Ха ха , Танче,
28.05.2010 14:34
аз съм животно!
Сигурно съм такова! Хороскопите не лъжат!
:))
цитирай
2. tanelia - :)1. panazea - Ха ха , Танче,
29.05.2010 09:01
...каквото и да си според този хороскоп, сама знаеш, че си това, което си! Поздрави и много усмивки днес!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tanelia
Категория: Други
Прочетен: 1393669
Постинги: 469
Коментари: 2565
Гласове: 17762
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930