Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2010 15:33 - Горски хороскоп - I част
Автор: tanelia Категория: Други   
Прочетен: 1264 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 27.05.2010 18:31


image
Ако си представим света като гора, то всичко в нея има своето предназначение. Какво е вашето може да разберете от този хороскоп по датата си на раждане
.

02.01 – 01.02 Храст

 Хората, които са подвластни на този знак, нерядко са с крайно променлив характер - от стеснителен до импулсивен. Могат да бъдат прекалено притеснителни, но в същото време са готови да се борят със зъби и нокти за постигането на поставените цели. Понякога предпочитат мълчанието, но когато заговорят, казват истини и дават полезни съвети. Във всичко, което се случва с тях, винаги търсят причината и се стараят да стоят на стабилна основа. Когато някой се опита да им се противопостави, спорят заядливо и упорито. По-добре е да не ги предизвиквате, защото със сигурност ще се отбраняват, въпреки че им липсва желание да отмъщават.

02.02 – 02.03 Ручей

Хората, родени в този период, са добронамерени, много скромни, но и много елегантни. Изживяват живота си щастливо, защото успяват с амбицията си и уменията, които притежават, да постигат целите си, но понякога по-бавно от очакваното. Радват се на финансова стабилност, която постигат с много труд още в първите си самостоятелни години. Стараят се да не нараняват околните и дори понякога са прекалено тактични - до степен на собствена вреда. Обичат личната свобода и ако не са срещнали подходящия партньор в брака, не са верни в любовта. Не трябва да позволяват на околните да ги използват. В професионално отношение са практични и с големи изисквания, но успяват да убедят околните да им помагат и да ги следват, въпреки че вървят прекалено бързо по пътя си. Трябва да са щедри с мярка, за да не останат без пари.

03.03 – 03.04  Пътечка

Очарователни са и бързо привличат хората към себе си. Дават добри съвети и подсказват верния път, стига да се вслушаш в мнението им. На работното място са добри професионалисти и отлични изпълнители, без значение с какви задачи сте ги натоварили. Стремят се непрекъснато към нови изживявания, дори и към рискованите. Притежават силна воля, която им помага да вървят напред. Добри са в професии, свързани с интелектуални занимания. Вярвят в късмета си и знаят, че са на прав път, което им дава увереност с каквото и да се заемат.


04.04 – 04.05 – Камък

Трудолюбиви са, притежават много сили и енергия, работят упорито. Притежават феноменална памет, която им помага да запомнят бързо всичко, ставащо около тях. Привличат ги парите и успехът, без да са прекалено изявени материалисти. Могат да спечелят много, а след това да похарчат всичко за задоволяване на капризите си. Полезно за тях е да преодолеят скептицизма си, защото пречупвайки всичко случващо се през това криво огледало, блокират възможностите си за нормален и спокоен живот. Способни са сами да си създават проблеми и после да се чудят откъде са се появили неприятностите.


05.05 – 05.06 Цвете

Тези хора са прекалено чувствителни и се впечатляват от всичко, но най-вече, когато усещат, че не са оценени според очакванията си. Могат да работят много, за да заслужат нечие признание. Готови са на саможертва. Често добрините, които правят, са непоискани, затова не бива да се сърдят, когато не получават благодарности. Заради непрекъснатите си притеснения са в състояние да си създадат сериозни здравословни проблеми. Често ги лъжат, а те трудно откриват човека, който ги е измамил, защото не се доверяват на интуицията си и нарочват за виновен някой друг. Биха били добри съветници, защото гледат обективно на ставащото, но понякога прекаляват с периода, в който обмислят какъв съвет трябва да дадат и той губи смисъла си. Знаят цената на парите. Не се самозабравят, когато са пожънали победа. Въпреки че привидно не страдат от загубите, дълбоко и болезнено преживяват неуспехите си.


06.06– 06.07 Птичка

Държанието им е открито. Обичат да говорят директно, без да прикриват истината, поради което ги възприемат като арогантни и нетактични. Изявени материалисти са. Оригинални и практични са, но често проявяват материални капризи, които изнервят околните и пречат на хармонията в отношенията им. Друга причина за проблеми в общуването им е непрекъснатото изтъкване на превъзходство, дори и когато нямат нужните качества. Не трябва да бъдат прекалено властни на работното си място, защото подобно поведение със сигурност ще е причина за проблеми с колегите им. Те могат да бъдат навсякъде и винаги се стараят да гледат отгоре. 



Тагове:   хороскоп,


Гласувай:
5



1. kaprizna - Много интересен и верен хороскоп...
27.05.2010 23:15
Аз съм "камък"...
А ти tanelia ?
цитирай
2. tanelia - Привет! 1. kaprizna - Много интересен и верен хороскоп...
28.05.2010 09:07
Аз съм ручей :)
Нека имаш прекрасен ден днес, с много усмивки и добро настроение! Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tanelia
Категория: Други
Прочетен: 1387278
Постинги: 469
Коментари: 2565
Гласове: 17756
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930