Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2010 18:28 - Историята на един аватар
Автор: tanelia Категория: Други   
Прочетен: 1072 Коментари: 1 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Има аватари и... аватари. Някои притежават тяло от плът и кръв, други се заселват в тялото на земен жител, чиито разум и душа са съвършен канал, и със съгласието на Свръхаза (Духа на Вис­шето „Аз") използват този човек като канал, за да дадат про­светление на света в определен период от историята на пла­нетата, когато, за да се развива Земята, е нужно да се напра­ви някое жизненоважно откритие или изобретение.

По този начин са били използвани всички големи композитори, за да канализират музиката на Учителите... на­пример хармонични части от „Музика на сферите"... така че земните жители да доловят тези хармонични честоти. Хора­та днес щяха да се чувстват дори още по-зле, ако не бяха великите симфонии, докоснали душите и развълнували сърца­та на милиони.

imageЕдин от аватарите, безспорно използван за канал, е сърбинът Никола Тесла (на снимките) . Мнозина съвсем сериозно вярват, че той е бил извънземен. Казват, че Тесла бил много разстроен, когато учените успяват да открият деленето на атомното ядро. Според него това щяло да доведе до създаването на ядрена енергия, която щяла да унищожи света. Опитвал се как ли не да убеди Дж. П. Морган и другите, които го финансирали, че в близко бъдеще светът ще остане без енергия, но че атомната енергия ще взриви планетата, докато неговият метод е чист и безопа­сен. Твърдял, че може да осигури на всички достатъчно електричество, без да се замърсява въздухът, проблем, който, как­то Тесла предсказал още тогава, ще бъде сред основните в края на XX век. Оказва се прав. Лошото е, че никой не го е послушал. Наистина сега това е сериозен проблем.

imageВ Ню Йорк, след като властите... или някой друг подпалил лабораторията му и тя изгоряла до основи ведно с всичките му научни изследвания и бележки. Тесла бил направо сломен. След като Морган престанал да му отпуска средства, се върнал в Ню Йорк, а кулата му за привличане на светкавици в Колорадо Спрингс била разрушена. Както личи, Морган се е уплашил, щом е научил, че сред изобретенията на Тесла има и нещо като ан­тена - слагаш я в задния си двор и си набавяш направо от въздуха, без да плащаш и цент, цялата електроенергия, нуж­на ти за къщата и стопанството. Решил е, че така да се каже, кокошката няма да снася и занапред златни яйца, Едисон и властите вече са се били сдушили и са трупали огромни пе­чалби, та на всички им е докривяло, когато Тесла е открил как хората да разполагат с безплатна електроенергия. Спо­ред някои той бил смазан. Финансово и душевно. Други пък казват, че починал от раните си, след като недалеч от хотел „Ню Йоркър", където бил отседнал, го бутнала кола. Според някои катастрофата не е била случайна. Била инсценирана от нацистите, защото Тесла раз­работвал изобретение, с което всеки можел да спечели която и да е война. Мнозина са го подкрепяли. Марк Твен го е смя­тал за изключителен човек и двамата са били добри прияте­ли. Има и хора, които твърдят, че ако не е била злополуката, Тесла е щял да живее вечно... и дори че е още жив. Панихидата му е била в катедралата „Сейнт Джон" в Ню Йорк. На нея присъствали стотици учени и прочути лично­сти. А също репортери и фотографи от почти всички големи световни вестници и списания. С филм на Истман Кодак му направили много снимки, както лежал в открития ковчег, върху олтара. После се дръпнали назад. След като напра­вили и последната снимка, се случило нещо странно - през цвет­ните стъклописи по прозорците проникнал лъч слънчева свет­лина, който озарил главата на Тесла, после прокънтяла и гръмо­тевица, въпреки че не заваляло... Негативите на всички снимки, които репортерите били направили, се оказали осветени... На тях не се виждало нищо. Самият Кодак недоумявал какво се е случило. Тесла пак си е казал тежката дума.

imageВъв всички учебници пише, че електричеството е открито от Едисон. Но без Тесла (на снимката като възрастен) нямаше да разполагаме с променливия елек­трически ток, който използваме днес.

Твърдят, че Тесла бил срамежлив. Не е обичал да се снима, вероятно затова е и повредил по някакъв начин фотоапаратите в църквата... може би с някоя от електромагнитните светлинни вълни, с които открай вре­ме е правил опити в лабораторията си. При всички положе­ния така и не са разбрали защо негативите са осветени. А преди да го бутне колата, е разработвал изобретение, трансформатор на Тесла. Използван е в така наречената Кирлиянова фотография, с която снимат човешката аура. Та този трансформатор наба­вял статично електричество, което, както твърдял Тесла, ле­кувало костния мозък, спомагало счупените кости да зарас­нат по-бързо, церяло артрит и какво ли още не. След една-две процедури премахвало всяка болка. Лекувало и черногледство... премахвало дори влечението към алкохола и нар­котиците. Проектът за трансформатора сигурно е изгорял по време на пожара, обхванал лабораторията на Тесла в Ню Йорк, но ако се вярва на слуховете, той успял да обясни на един от своите сътрудници как да го построи и този човек се заселил някъде в Запада.




Тагове:   аватар,


Гласувай:
11


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. universalnite000 - Изключително полезна информация. ...
11.05.2010 12:34
Изключително полезна информация . Поздравления !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tanelia
Категория: Други
Прочетен: 1393442
Постинги: 469
Коментари: 2565
Гласове: 17761
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930