Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2010 14:01 - В КОЙ ЕТАП Е ВАШАТА ЛЮБОВ
Автор: tanelia Категория: Други   
Прочетен: 767 Коментари: 0 Гласове:
2



В кой етап е вашата любов

imageКакво ви чака в любовта тази година можете да разберете от това гадание, известно като „Любовен път в 13 части“. Смята се, че има 13 етапа, през които всеки от нас се намира в любовта. Тези етапи се редуват през 13 години.

За да направите гадание за тази (2010-та) година: съберете числото на годината 3 (2+0+1+0) и вашата дата на раждане. Например, ако сте родени на 09.10, вашето число е 10 (0+9+1+0 = 10). Прибавете и 3 (годината). Полученият резултат е 13. Вижте гаданието под номер 13. То означава, че вече сте в пълнотата на любовта, през тази година ще й се радвате.

Ако полученият краен резултат е повече от 13 (14 и нагоре), съберете двете цифри. Например, ако към вашето число (получено от датата ви на раждане) сте прибавили 3 (числото на годината) и сте получили 15, съберете 1+5. За вас ще важи гадание номер 6.

От 1 до 13

1. Ако сте получили този краен резултат, за вас това ще бъде година, изпълнена с превратности, приключване на стари връзки, изживели времето си отношения. Време е за ново начало, в което трябва да се опитате да не повтаряте стари грешки. Ако започнете връзка със семеен човек, ще страдате. Връзката с ангажиран човек ще приключи още тази година и то болезнено за вас. Многото срещи могат да предизвикат у вас умора или дори нежелание да се срещате с никого. Пригответе да се борите със съперник или съперница в любовта, но бъдете сигурни, че победителят ще бъдете вие, затова следващите месеци, ще бъдат изпълнени с борба за нова любов. Ако вече сте срещнали любовта на живота си, това отново ще бъде година на ново начало – дом, смяна на работа на един от двама ви, раждане на дете, пътуване.

2. Вие сте с единия крак в здрава връзка, само трябва да намерите равновесие. Дали това, което имате, е това, което искате? Ввече е настъпил моментът, в който трябва да спрете да лъжете себе си, да приключите с компромисите и да започнете да градите бъдещето си. Хладните отношения с партньора не бива да оказват влияние върху семейството и децата. Не действайте прибързано, обмисляйте всяка ваша постъпка, не се поддавайте на чувствата си, а се вслушвайте повече в разума. Така ще си спестите неприятностите. Не се опитвайте да търсите нова любов, защото тя ще се яви като “изкупителна жертва” на старата. За семейните и това е година, в която ще търсят хармонията. В края на годината много любов и стабилност ще ви направят щастливи.

3. Тази година ще доведе до възвръщане на вярата ви в доброто, доверие към хората, промяна на външния вид и на поведението, постигане на съвършенство, търсене на голямата любов. Ще я намерите или, ако вече имате партньор, ще кроите общи планове за бъдещето. Свободните ще погледнат с повече оптимизъм напред. Годината е подходяща за начало на съвместен живот, за сключване на брак. Освен емоционална сигурност, вие ще търсите и материалната. Ако търсите помощ от приятелите, ще я получите.

4. Не позволявайте на ревността да разруши връзката ви. Това ще бъде най-голямата пречка за любовта ви през тази година – ревността. Не се опитвайте да разрешавате стари конфликти, а по-добре се отдайте на размишления как нещата да бъдат не толкова сложни. Възможни са и неприятности, но вие ще успеете да възстановите равновесието в любовта и да продължите напред. За семейните е период на трудни взаимоотношения, но отново ще се възстанови хармонията помежду ви. Много от вас ще смесят любовта с кариерата и не е изключена нова любовна връзка с някой от колегите. Годината ще донесе ново познанство, което може да има и продължение и само от вас ще зависи дали това ще бъде кратка авантюра, или ще подходите сериозно към любовта на другия човек.

5. Тази година ще имате желание да доминирате, да получите най-накрая това, което сте чакали. Любовта ви ще е застрашена от агресивността ви и нежеланието да приемете чуждото мнение. Не се опасявайте от това, че можете да изгубите партньора си, ако изразите емоциите си. Може да се усили ревността ви и това да се отрази на лошо на връзката ви, можете да се превърнете в тиранин. Ако не сте семейни, ви чакат кратки авантюри и безобидни флиртове. Внимавайте да не стигнете до раздяла, която ще повлече след себе си многобройни флиртове, но и разочарования.

6. Всяко нещо, което искате да постигнете през тази година - ще ви се отдава без затруднения, но ако забравите за своите невъзможни идеали. Не се страхувайте вие да направите първата крачка. Не се отдръпвайте от хората, търсете приятелското обкръжение. Очаква ви среща с влиятелен човек, който ще окаже въздействие върху любовния ви живот, може да се намесите в любовен триъгълник. Ще бъдете обкръжени с много почитатели и ще ви бъде трудно да направите избор. Любовта отново ще бъде навсякъде с вас, ще се чувствате силни и уверени, спокойни, че сте обичани. Всичко, което започнете през тази година ще завърши успешно. Очаква ви нова любов, ново начало, нов съвместен живот.

7. Това е година на компромиси, поставяне на правила и възможности за развитие. Все пак, бъдете нащрек, защото ви предстои проблем, с който сте се срещали в миналото. Спомнете си как сте го решили тогава и постъпете по същия начин, дори и да смятате, че в този случай той не е подходящ. Често ще ви обзема тъга по отминалото време, но вие бързо ще излезете от това състояние. В моментите, когато се чувствате изоставени, несигурни, необичайни, спомнете си, че до вас има някой, който ви обича. Не прибързвайте при вземане на решения. Не се страхувайте да приемете всичко ново, което се случва около вас, не се колебайте, а действайте, не изпадайте в съмнения и догадки. Вземете това, което съдбата ви е приготвила в любовта.

8. Не се колебайте дали това е истинската любов и не се страхувайте да приключите старите връзки. През тази година ще изживеете неизпитани досега чувства, вече няма да се страхувате за бъдещето си и ще знаете, че вече има човек, на когото да разчитате. Всичките ви желания ще се изпълняват, очакват ви приятни романтични вечери, нови емоции и неизпитнава досега страст. Настъпил е моментът, в който трябва да видите бъдещето си през своите очи и да разберете дали всички хора, които са около вас, имат място в него. Но „мислете“ със сърцето си!

9. През тази година като с магическа пръчка отпадат всички ограничения, намирате бързо решения на наболели проблеми, попадате бързо на подходящите хора и отговорите сами ви намират без усилия. Това което преди ви е коствало доста усилия сега се случва от самосебе си. Имате шанс да постигнете много от високите си цели, както и пътищата към важните за вас дългосрочни цели да бъдат разчистени. Приемайте всяка една промяна в любовта позитивно, защото тя ще ви донесе много положителни дивиденти. Не се колебайте да действате динамично и решително. Това е време за сериозна промяна. Нужно е да сте социално много активни, да не се колебаете да приемате срещи.

10. Любовта ви ще е фантастично преживяване. Може би ще имате усещането, че сте като герой във филм – с неочаквани ситуации. Трябва да се опитате да контролирате своите емоции и да бъдате по- търпеливи от всякога. През тази година всичко което се случва ще се дължи на умението му на търпение и упоритост. Вашите верни приятели ще ви подкрепят през цялата година. Ще разчупите сивото ежедневие. Трябва да се забавлявате и да не търсите много симсъл в това, което ви се случва в лююбовта. Ще преминете през няколко етапа на натоварване в интимен план. Трябва да изчакате неблагоприятните периоди да отминат, за да задържите връзката която имате в момента в противен случай съществува опасност да я загубите.

11. Огънят на страстната ви любов се разпалва с всеки месец и е трудно да се предскаже как ще завърши вашата пламенна връзка. Това, което ще ви липсва е спокойствието. Ще се нуждаете от сигурност точно толкова, колкото и от приключения. Ще е добре, ако все пак си изясните какво точно искате. В секса ще се радвате на взаимност, ако подходите с нежност и безпрекословно себеотдаване. През тази година ще дадете воля на богатото си въображение. Ще има човек, с когото ви обединява свежото чувство за хумор, което блика и от двама ви, както и романтичния поглед към живота, но дали това е достатъчно за по-дълготрайно партньорство?

12. Логичното следствие от вашата връзка е да прерасне в брак, но точно тук е първият препъни камък в хармоничните ви до този момент отношения. Време е за забавления – повече чувства и по-малко размисъл. Добрата сексуална съвместимост ще ви носи достатъчно щастие, любовният ви живот ще бъде изпълнен с дълбоки интимни усещания. Внимавайте само лекомислието да не ви изиграе някоя лоша шега, тъй като животът има и своята сериозна страна, която и двамата сте склонни да пренебрегвате. Годината ще бъде такава, каквато е, независимо от това какво вие правите. Радвайте й се и не мислете какво ще стане следващата година.

13. Вече сте изминали изипитанията по пътя на вашата любов. Сега е време да бъдете закриляни, щастливи и в сигурни ръце. Звездите са благосклонни към вашите сърдечни дела. Семейните ще получават подкрепа и разбиране от своите половинки. Достатъчно зрели сте и знаете, че любовта не е само страст – тя е онази взаимност, която носи удовлетворение, дори когато не е толкова вълнуващо в сексуално отношение. Възможна бременност и щастливо увеличаване на Вашето семейство. Бъдете готови на компромиси и помнете, че всичко е във вашите ръце! Това е период на „цялост“, тоест няма да разпилявате чувства, а напротив.





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tanelia
Категория: Други
Прочетен: 1383921
Постинги: 469
Коментари: 2565
Гласове: 17741
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031