Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2010 19:07 - Сдобряването е лесно. Вижте зодията. - I част
Автор: tanelia Категория: Други   
Прочетен: 953 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.02.2010 19:08


Сдобряването е лесно. Вижте зодията. - I част

Когато се появи конфликт, ние можем да го разрешим по много начини, стига да имаме желание и умение за това. Зодиакът може да ни дойде на помощ, за да знаем как да подходим към определените зодии.

Как да се сдобрим с:

Овен – Първо трябва да го накарате да се почувства важен. Няма да ви бъде трудно сдобряването. Скандалите с него са бурни, но бързо му минава. Ако искате по-скоро да се помирите, наблюдавайте кога ще се охлади и се дръжте така, все едно нищо не е било. Ако не ви е под око – просто му звъннете с някакво предложение. Гласът ви трябва да звучи енергично и бодро. Овенът непременно ще се вдъхнови от този ентусиазъм. Не обсъждайте спречкването в подробности, така ще го изнервите ненужно. Това ще предизвика у него само досада и раздразнение и той ще съжалява, че отново е с вас.

Телец – И с него няма да ви е трудно. Той няма склонност към бърза смяна на настроенията. Може да се сърди дълго, но по принцип е миролюбив и е способен да оцени всеки опит за примирие. Постарайте се да не изяснявате отношенията си по телефона, той предпочита личното общуване. Поканете го на гости, пригответе му любимото му ядене – пътят към сърцето на Телец наистина минава точно през стомаха. Създайте уютна атмосфера на любов и покой, нека го заобикалят неща, които му напомнят за най-приятните ви мигове заедно. Сгответе зашеметяващ специалитет и той непременно ще поиска да спре в родното пристанище. Доказателство за миролюбивите ви намерения трябва да са делата, а не думите.

Близнаци - Не отлагайте помиряването с тях. Особено ако връзката не е брачна. Те просто не са способни да зациклят на страдания. Не стойте настрана в самотно преживяване на скарването. Колкото е възможно по-бързо възстановете отношенията си, за да можете отново да препускате в живота до него, ако такъв живот изобщо ви устройва. Първата крачка непременно трябва да направите вие. Няма да ви е трудно, не е необходима дори лична среща. Достатъчно е непринудено обаждане по телефона. Вкарайте го в оживен разговор, затрупайте го с новини, дърдорете весело, все едно нищо не е било. Дори не споменавайте за караницата. За Близнака тя вече е минало без значение. Повече хумор, блясък в очите, непосредственост и никакви, ама никакви претенции!

Рак - дълго ще се надува. Той има силна емоционална памет. Който и да е виновен за раздора, той дълго ще помни неприятностите. Няма да прояви инициатива за примирие, затова вземете нещата в свои ръце. Най-добре е възстановяването да стане в тиха домашна обстановка или сред природата. Например в парка, където ви е било толкова хубаво заедно… Непременно му покажете, че скарването не ви е оставило равнодушна и ви е причинило не по-малко страдания, отколкото на него. Напомнете му за предишното скарване и за последвалото го примирие. Споделете надеждите си, че и сега всичко ще завърши благополучно. Спомнете си забавни общи истории, въвлечете го в някакво дребно семейно мероприятие. Ще видите, че вашият любим Рак вече е забравил и преживял скарването, и е разбрал, че го обичате както преди.

Лъв - Не е лесно да се сдобриш с него. Подчертаното му чувство за собствено достойнство не му позволява да се примири с обидите, причинени от близки хора. В същото време той е по царски великодушен и благороден. Едва ли ще тръгне да изяснява отношенията си с вас.
Последвайте примера му – дръжте се естествено и непринудено, бъдете искрена и в деня на примирието не му противоречете. Поканете го някъде, където се събират добри приятели или важни гости. Дайте му възможност да се покаже на света. Постарайте се да изглеждате възможно най-добре, да привлечете вниманието на обществото и да предизвикате възхищението на мъжете. При това се дръжте сдържано и оказвайте внимание само на своя неотразим Лъв. Така ще удовлетворите самолюбието му и той няма да иска да загуби съкровище като вас. Същевременно не предизвиквайте ревност, а му дайте да разбере, че сте толкова прекрасна само заради него.

Дева – Вероятно тя ще да направи първата крачка. Човекът Дева е твърде предпазлив и излишната ви активност може да предизвика у него само безпокойство и недоверие. Дайте му възможност в спокойна обстановка да обмисли създадената ситуация, да анализира нюансите във временно усложнилите се взаимоотношения и да оцени техните перспективи. Има надежда, че скарването няма да се проточи. За щастие той доста бързо обмисля всеки проблем. Вярно, че примирието ще бъде усложнено от изясняване на отношенията. Той няма да пропусне възможността да ви „повъзпитава“, да ви покритикува и да ви обясни в какво именно не сте били прав. При това положение най-добре е да проявите мъдрост и със спартанско спокойствие да признаете своите грешки и пропуски. В противен случай рискувате окончателно да се разделите. Постарайте се да не превърнете „мирните преговори“ в обнародване на взаимните претенции и в досадно търсене на виновника за кавгата. Излишно е – Девите са така устроени, че се чувстват прави във всяка ситуация. Струва ли си непременно да му доказвате, че не е така?

Везни – Те не понасят неразбирателството и несправедливостта. Съвсем не е трудно да се сдобриш с Везни. С тях е по-трудно да се скараш. И все пак, ако вече сте постигнали точно това, не отлагайте помиряването. Човекът Везни не обича самотата и направо ще се впусне да търси приятно общество. По-разумно е да го поканите на някакво светско събитие и да бъдете приветливи и дружелюбни. Не си струва да обсъждате кавгата – достатъчно е да покажете, че искрено съжалявате за случилото се. В никакъв случай не го измъчвайте с разкази за собствените си преживявания, още по-малко пък се опитвайте да предизвикате у него чувство за вина, дори разправията да е започнала заради него. Вместо да му стоварите вината за случилото се, просто я забравете.





Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tanelia
Категория: Други
Прочетен: 1390886
Постинги: 469
Коментари: 2565
Гласове: 17760
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930